Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Assassin’s Creed: Identity begin 2015 naar iPad

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2014, 9:38 CategorieiPad

Liefhebbers van Assassin’s Creed krijgen het druk: naast twee volledig nieuwe spellen en een collectie, komt er nóg een Assassin’s game aan. Assassin’s Creed: Identity wordt exclusief gemaakt voor iOS; minimaal iOS 7.

Assassin’s Creed: Identity

Speluitgever Ubisoft heeft bekendgemaakt dat we begin volgend jaar een nieuwe Assassin’s Creed kunnen verwachten voor iPhone en iPad. Net zoals z’n grotere broers op de spelcomputers, wordt Identity een 3D action-adventure-titel, waar het rennen over daken en neersteken van doelwitten centraal staat. In Identity keren we terug naar het Renaissance-tijdperk van Italië, het tijdperk dat ook centraal stond in de games Assassin’s Creed 2 en diens opvolger, Assassin’s Creed: Brotherhood. Volgens fans van de serie de twee beste delen tot nu toe.

In die games speel met je Master Assassin Ezio, maar dat is niet het geval in Assassin’s Creed: Identity. In plaats daarvan heb je de keuze uit één van de vier sluipmoordenaars met elk hun eigen vaardigheid. Je hebt de keuze uit de Beserker (de sterkste), de Shadowblade (goed met mesjes en rookbommen), de Trickster (goed in vermommen) en de Dief. Je kunt alle Assassin’s trainen, maar dat gaat je veel tijd kosten – Assassin’s Creed: Identity wordt een free-to-play-titel, dus dan kun je ongetwijfeld invullen hoe je dat proces kunt versnellen.

Momenteel is het spel al uit in Nieuw-Zeeland en Australië en daardoor weten we ook wat het ongeveer kost om verschillende pakketten met munten te kopen, die verschillende processen dus gaan versnellen (zucht). 50 muntjes kosten 4.99 dollar (3,10 euro), 100 muntjes kosten 9.99 dollar (6,15 euro), 300 muntjes kosten 24.99 dollar (15,40 euro), 650 muntjes kosten 49.99 dollar (30.80 euro), or 1350 coins costs 99.99 dollar (61 euro).

  • Delen:

Reacties

  1. Anoniem
    30 juli, 2015 om 15:57

    Assassins Creed Identity is nog steeds niet uit in Nederland! Hoelang gaat dit duren ik wacht al super lang!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.