Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus MeMO Pad 8 (ME181CX) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2014, 16:35 CategorieAndroid

Het heeft even geduurd maar de in juni aangekondigde Asus MeMO Pad 8 (ME181CX) ligt inmiddels in de Nederlandse winkels. Deze 8-inch middenklasse tablet draait op Android 4.4 KitKat en kan gekocht worden voor ongeveer 180 euro.

Specificaties Asus MeMO Pad 8

De Asus MeMO Pad 8 (ME181CX) werd in juni samen met de 7-inch MeMO Pad 7 (ME176CX) aangekondigd. De kleinere versie is al een aantal weken in Nederland te koop maar nu kun je dus ook naar de winkel voor het 8-inch model. Afgezien van het display komen de specificaties van deze tablets grotendeels overeen.

De 8-inch MeMO Pad is voorzien van een ips lcd-display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie en draait op een 64-bit Intel Atom Z3745-processor met een maximale kloksnelheid van 1.86GHz. Deze wordt vergezeld door 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen.

Asus MeMO Pad 8 (ME181C)

Verder beschikt de tablet over een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, een 0,3 megapixel camera aan de voorzijde, een microUSB-poort, Bluetooth 4.0 en WiFi.

Asus MeMO Pad 8 kopen

De Asus MeMO Pad 8 (ME181CX) kan bij onder meer Yorcom, Centralpoint en Mycom gekocht worden voor een prijs van rond de 180 euro. Momenteel zijn alleen de witte en zwarte versie te koop in Nederland.

  • Delen:
Asus MeMO Pad 8 (ME181CX)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.