Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Belkin lanceert Qode Ultimate Pro-toetsenbord voor iPad Air

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2014, 15:46 CategorieAccessoires

Voor de meest populaire tablets worden continu accessoires uitgebracht en je zult er niet van staan te kijken dat de iPad met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Belkin had al een groot aantal accessoires voor de iPad Air ontwikkeld en introduceert vandaag wederom een accessoire. De fabrikant komt met het Qode Ultimate Pro-toetsenbord voor de iPad Air.

Wellicht de meest interessante feature van het Qode Ultimate Pro-toetsenbord voor de iPad Air is het feit dat de toetsen beschikken over achtergrondverlichting, welke in drie standen van helderheid gezet kan worden. Daarnaast kan de iPad Air in dit model ook in portait-modus gebruikt worden en zelfs in combinatie met de Smart Cover van Apple kun je de accessoire als case gebruiken. Je kunt de tablet dankzij magneten in verschillende hoeken plaatsen om zo comfortabel te kunnen typen.

Belkin-Qode Ultimate Pro-3

Het toetsenbord is tegelijkertijd een case voor je iPad en de verbinding met het toetsenbord vindt plaats via Bluetooth. Naast de iPad kun je ook een ander apparaat tegelijkertijd met het toetsenbord koppelen. Belkin geeft aan dat het Qode Ultimate Pro-toetsenbord zichzelf automatisch uitschakelt wanneer de iPad losgekoppeld wordt en hierdoor dus langer mee kan gaan. Bij normaal gebruik moet de batterij van het toetsenbord ongeveer een jaar lang meegaan. Daarnaast zijn de toetsen en de lay-out verbeterd waardoor nauwkeuriger typen mogelijk gemaakt wordt.

Belkin-Qode Ultimate Pro-2

De accessoire wordt in een witte, space-gray en zilveren uitvoering op de markt gebracht en krijgt een adviesprijs van 169 euro mee.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.