Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BlackBerry bevestigt te werken aan nieuwe tablet

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2014, 15:24 CategorieHardware

Het is alweer een hele tijd geleden dat we het over BlackBerry gehad hebben maar het bedrijf laat deze week weer van zich horen. Directeur John Chen heeft namelijk bevestigd dat het bedrijf werkt aan een opvolger van de BlackBerry PlayBook.

De BlackBerry PlayBook is tot op heden het enige wapenfeit van BlackBerry, het voormalige RIM, in de tabletmarkt. Het apparaat bracht niet het succes dat met verwacht had, met name omdat men op het gebied van software steken liet vallen. Niet lang na de lancering werd de tablet voor spotprijzen verkocht.

Toch geeft BlackBerry nog niet op want de afgelopen anderhalf jaar heeft het bedrijf diverse malen aangegeven weer in de tabletmarkt te stappen wanneer de tijd rijp is en er echt een unieke en onderscheidende tablet gelanceerd kan worden. De directeur van het bedrijf, John Chen, bevestigt vandaag in een interview dat er daadwerkelijk aan deze opvolger van de PlayBook gewerkt wordt.

Wanneer BlackBerry met zijn tweede tablet komt blijft echter nog de grote vraag. Chen wilde niet aangeven in welk stadium de ontwikkeling van deze tablet zich bevindt. Wel liet hij, net als zijn voorganger, weten dat als er een tablet komt deze aantrekkelijk en onderscheidend is. Daarbij hint Chen op de mogelijkheid een tablet met fysiek toetsenbord uit te brengen.

  • Delen:

Reacties

  1. Sam
    30 oktober, 2014 om 15:41
  2. Wouter
    30 oktober, 2014 om 16:42

    Heb mijn iPhone ingeruild voor een Blackberry. Dat BB10 OS is zo onwijs goed. Mensen staan er niet voor open maar ze zijn echt goed bezig. Hoop dat jullie hem gaan reviewen als er een nieuwe tablet komt van Blackberry.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.