Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cars: Fast as Lightning nu uit voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2014, 12:07 CategorieAndroid

Gameloft en Disney hebben bekendgemaakt dat de game Cars: Fast as Lightning vanaf nu te downloaden is voor Android en iOS, en niets kost. De game is 23MB groot en bevat wel in-app-aankopen, van 0,89 cent tot 26,99 euro.

Cars: Fast as Lightning

Speluitgever Gameloft en gamestudio Disney Interactive hebben bekendgemaakt dat liefhebbers van Cars en racespellen nu aan de slag kunnen met Cars: Fast as Lightning. Het spel is een combinatie van twee populaire genres op tablets en smartphones, namelijk races en het opbouwen en onderhouden van een heuse stad. Volgens Disney bevat het spel een gemakkelijk te leren besturing, zodat ook de jongere fans van de films kunnen genieten van deze titel. Hetzelfde geldt voor het opbouwen van de stad: gamers van allerlei leeftijden zouden er zo mee uit de voeten moeten kunnen.

Spelers kunnen kiezen uit twintig personages uit de films, waaronder Lightning McQueen en Francesco Bernoulli en hebben als doel het winnen van zo veel mogelijk races, zodat daarna de stad, genaamd Radiator Springs, opgebouwd en onderhouden kan worden. Naast bekende auto’s, zoals de hiervoor genoemde personages, bevat de game ook meerdere locaties uit de film, waaronder Luigi’s Casa Della Tires en Fillmore’s Taste-In. Dat moet in elk geval voor heel wat erkenning zorgen tijdens de vele uren speelplezier die Cars: Fast as Lightning aanbiedt.

Cars: Fast as Lightning is nu te gratis downloaden voor zowel Android als iOS. Mocht je van plan zijn je kinderen met de app te laten spelen, pas dan wel op. Cars: Fast as Lightning bevat namelijk verschillende soorten aankopen, met prijzen tussen de 0,89 cent en 26,99 euro. Let dus goed op dat je nergens een tegoed, creditcard of PayPal-account gekoppeld hebt, zodat je kinderen niet per ongeluk één van de in-app-aankopen kunnen doen. Je vindt de games via de onderstaande links.

 • Cars: Fast as Lightning
 • Delen:

Reacties

 1. Lange
  06 juli, 2015 om 23:15

  Mijn zoontje is er helemaal weg van alleen vind ik hem na de update wel wat lastiger ge worden voor kleine kinderen.
  Ik heb overigens wel een probleem sinds de update op de mini,iPad werkt het spel niet meer. Hij laad dat werkt, dan gaat bliksem vertellen wat er allemaal aan verandert is, todd Martin moet je op pad sturen dat lukt nog vervolgens moet je naar de activiteiten kalender en dan slaat hij vast als ik op de Groenen cars auto moet drukken. Op de iPad 3 totaal geen problemen, zo vaag iemand hier ook last van toevallig en eventueel de oplossing hiervoor?

  Alvast bedankt

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.