Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Disney lanceert Disney Junior Speel-app

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2014, 14:37 CategorieApplicaties

Walt Disney lanceert de Disney Junior Speel-app, een nieuwe iOS-applicatie waar alle favoriete Disney Junior-personages aanwezig zijn. Het spel is exclusief beschikbaar voor iPhone en iPad; over een Android-versie is niets bekendgemaakt.

Disney Junior Speel

Vanaf nu is het mogelijk de Disney Junior Speel-app te downloaden voor iPhone en iPad, zo maakt The Walt Disney Company vandaag bekend. Disney Junior Speel is een app waar alle bekende Disney Junior-personages aanwezig zijn. Disney Junior-fans kunnen nu nog dichterbij hun favoriete personages uit De Speelgoeddokter, Sofia het Prinsesje, Jake en de Nooitgedachtland Piraten en Mickey Mouse Clubhuis komen door middel van verschillende activiteiten, zoals spelletjes, puzzels, meezingvideo’s en een digitaal stickerboek.

Disney Junior Speel is gratis beschikbaar in de App Store samen met het Disney Junior Favorieten-pakket, dat bestaat uit vier multi-level spelletjes en een digitaal stickerboek met de Speelgoeddokter, Sofia, Jake en Mickey. Het is ook mogelijk extra content aan te schaffen binnen de app. Na het aanmaken van een profiel kunnen kinderen gemakkelijk navigeren naar de mobiele games die hun creativiteit aanmoedigen, leren om problemen op te lossen, hun behendigheid stimuleren en de hand-oog coördinatie helpen te ontwikkelen.

Tijdens het spelen worden kinderen beloond met stickers die ze kunnen bewaren in het stickerboek. Elk pakket heeft verschillende avonturen en stimulerende onderwerpen waarmee kinderen in de wereld van hun favoriete Disney Junior-personage terecht komen; zij moeten De Speelgoeddokter helpen om de juiste kleren uit te zoeken voor het weer of Jake en zijn team helpen om een zandkasteel te maken voor een piratenkoning.

  • Disney Junior Speel
  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS
Apple iPad Mini 3
iOS
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.