Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #67

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2014, 14:06 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app waarmee je al je pakketten kunt traceren.

Deliveries Package Tracker

Ben jij ook iemand die pakketjes van over de hele wereld besteld, bijvoorbeeld voor de nieuwste gadgets, een speciale verzameling of de beste films en series? Dan is de app Deliveries Package Tracker een app die absoluut niet mag ontbreken op je Android tablet. Met deze app kun je pakketten van nagenoeg alle koeriersdiensten overzichtelijk en snel traceren. Zo weet je precies waar jouw pakketjes zich bevinden en wanneer je thuis moet blijven om ze te accepteren. De app geeft je een overzicht van de hele wereld en biedt een handige widget voor je homescreen waarmee je snel de status van pakketjes kunt zien.

DPT-Android-apps

Deliveries Package Tracker is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Deliveries Package Tracker

LEGO Creator islands

Wie is er niet groot mee geworden; LEGO! Dit zeer verslavende speelgoed vult nog steeds de dag van menig volwassene maar ook de kinderen van de huidige generatie vermaken zich er weer mee. Natuurlijk kan LEGO ook in digitale vorm leuk speelgoed zijn en dat laat de app LEGO Creator Islands zien. LEGO Creator Islands is een soort mix van SimCity-achtig bouwplezier waar je ook de leiding hebt over een grote, groeiende stad en, hoe kan het ook anders, die felgekleurde plastic blokjes. Elk gebouw dat je neerzet of elk voertuig dat je klaarmaakt voor de minifigs, die gele poppetjes, leveren meer steentjes op, waarmee je vervolgens meer dingen mee kunt bouwen.

LEGO-Creator-Islands

LEGO Creator Islands is gratis te downloaden uit de Google Play Store, is alleen geschikt voor Android tablets en biedt geen in-app aankopen.

  • LEGO Creator Islands

HeadsUp

Ben je op zoek naar de ideale e-mailapp voor je Android tablet waarmee je ook productief kunt zijn? Dan is Boxer wellicht een goede keuze. Deze app is namelijk een combinatie van een e-mailapp en een to-do-app. Je krijgt toegang tot een ingebouwde ‘to-do-lijst’ waar je eenvoudig e-mailberichten naartoe kunt slepen. Natuurlijk kunnen e-mailaccounts van alle grote diensten en eigen servers toegevoegd worden en er is ook integratie van clouddiensten zodat je snel documenten aan e-mails kunt toevoegen. De app zelf is gratis maar voor 9,99 dollar (in-app aankoop) kun je features als ondersteuning voor meerdere accounts en aangepaste handtekeningen toevoegen.

Boxer-Android-app

De Boxer-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • Boxer

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.