Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #69

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2014, 15:41 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app waarmee je eenvoudig de status van al je tablets en smartphones kunt checken.

Potential Beta

Als je meerdere Android toestellen in huis hebt en altijd op de hoogte wilt blijven van onder meer hun WiFi-verbinding en batterijstatus dan is dit een interessante app. Potential Beta is een applicatie waarmee je de belangrijkste informatie over je gekoppeld Android smartphones en tablets op afstand kunt bekijken, mits ze verbonden zijn met het internet. De app laat je onder meer de status van WiFi, Bluetooth en de batterij zien van alle gekoppelde apparaten. Middels een notificatie kan de app je laten weten dat je tablet of smartphone aan de lader moet. Je kunt de status van alle toestellen ook bekijken op je laptop of desktop pc.

Potential-Beta

Potential Beta is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

 • Potential Beta

Fotoswipe

Heb je veel foto’s op al je smartphones en tablets staan, en wil je deze ook graag uitwisselen met je eigen toestellen en die van anderen? Dan mag Fotowipe niet op je Android tablet ontbreken. Fotoswipe is een app die het mogelijk maakt foto’s te delen met je vrienden en je eigen toestellen. Wanneer je twee toestellen vlak bij elkaar houdt (ze hoeven niet eens tegen elkaar aan te liggen), een foto kiest en die naar rechts swipet, dan kun je de foto ontvangen op een andere toestel door eveneens van rechts naar links te swipen. Het mooie aan dit systeem is dat je niet gebonden bent aan één platform, maar dat je foto’s kunt uitwisselen tussen Android en iOS.

Fotoswipe is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

 • Fotoswipe

A Soft Murmur

Heb je een hekel aan stilte en wil je het liefst wat relaxt achtergrondgeluid wanneer je studeert, slaapt of werkt? Probeer dan de app A Soft Murmer eens. Zoals de naam al doet vermoeden biedt deze app je tal van geluiden die herhaald worden om je te helpen slapen, studeren of werken. Je kunt de geluiden offline afspelen en zelfs mixen. Je hebt de keuze uit onder meer regen, vogels, krekels, golven en nog veel meer. Met de Meander Mode bepaalt de app zelf de intensiteit van elk geluid zodat je een willekeurige ervaring voorgeschoteld krijgt. Voor een klein bedrag kun je alle geluiden in de app ontgrendelen.

Soft-murmer-Android-app

De A Soft Murmur-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen om alle geluiden te ontgrendelen.

 • A Soft Murmur

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. Bitfriend
  23 oktober, 2014 om 12:42

  Ik gebruik Trello.
  Ideaal om met meerdere mensen realtime projecten te plannen en dergelijke.
  Gratis al heel veel functies en premium wat extra functies.

  Ik weet dat enkele bedrijven zelfs totaal volgens dit programma werken.

  Het is multi platform en als app of web based te gebruiken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.