Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #63

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2014, 20:20 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app voor Post-it fanaten waarmee je je Post-it snel kunt digitaliseren..

Transmit

Transmit is een app waarmee je verbinding kunt maken met servers vanaf je iPhone of iPad. Toegeven: de gemiddelde gebruiker zal zo’n app niet nodig hebben. Maar degene die wel eens een app als Transmit nodig hebben, zullen ontzettend blij worden van de app. Je kunt met FTP-servers, s3 en WebDAV servers verbinden, en dat gaat razendsnel. Een foto uit je foto bibliotheek is binnen een seconden volledig geüploaded. Daarnaast ziet de app er ontzettend goed uit, zoals we gewend zijn van Panic, de makers van Transmit. Dankzij de nieuwe deel-menu’s kun je ook snel vanuit andere apps bestanden uploaden. Ondergetekende gebruikt Transmit bijvoorbeeld om snel screenshots van apps te kunnen uploaden.

Transmit apps

Transmit is voor €8.99 te koop.

  • Transmit

Apshalt 8

Apshalt is misschien wel een van de bekendste games op de iPad. In het spel ben je een racer, en door races te winnen verdien je geld, en kun je je huidige auto’s upgraden of nieuwe auto’s kopen. Het einddoel is natuurlijk in een dikke Mercedes of Ferrari racen. Asphalt 8 is de nieuwste versie van Asphalt, en ziet er beter uit dan ooit. Dankzij de nieuwe Metal techniek van Apple zijn reflecties nog realistischer. Apshalt 8 is een van de eerste games die gebruikt maakt van Metal, en zeker het bekijken waard.

asphalt-8-airborne

Asphalt 8 is gratis te downloaden.

  • Asphalt 8

Post-it Plus

Post-it Plus is onmisbaar op de iPad van Post-it gebruikers. Met de app kun je al je Post-it’s scannen. De app herkent individuele blaadjes automatisch, snijdt ze bij en zorgt ervoor dat ze leesbaar blijven. Dat gebeurt in luttele seconden. De app zit er bijna nooit naast, maar mocht dat het geval zijn, dan kun je hem gewoon corrigeren. Na het inspannen kun je de Post-it’s verplaatsen, om ze opnieuw te sorteren.

Post-it Plus apps

Post-it Plus is gratis beschikbaar in de App Store.

  • Post-it Plus

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.