Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #64

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2014, 9:11 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app voor Post-it fanaten waarmee je Photoshop bestanden kunt openen en bewerken, op je iPad.

Bibliotheek

De Bibliotheek gaat ook met de tijd mee, en had door dat steeds meer mensen veel liever boeken op hun iPad lazen. Dat scheelt niet alleen een fietstochtje naar de bieb, je hebt ook al je boeken op een klein apparaat staan, wat bijvoorbeeld weer scheelt tijdens het reizen. Met de Bibliotheek app kun je e-books lenen van de bibliotheek en deze lenen op je iPad. Dat doe je door in Safari een boek uit te kiezen, en deze vervolgens in de app te lezen.

Bibliotheek iPad

Bibliotheek is gratis beschikbaar.

  • Bibliotheek

Adobe Photoshop Mix

Als je wel eens foto’s bewerkt of op andere manieren grafisch bezig bent op de computer, ken je de bekende photoshop bestanden wel. Ze zijn handig omdat ze uit verschillende lagen bestaan, die je aan en uit kunt zetten. Nadeel is alleen dat je ze niet op je iPad kunt openen. Met Adobe Photoshop Mix kan dat wel. Bovendien kun je simpele aanpassingen uitvoeren, zoals lagen toevoegen, verwijderen, verplaatsen en roteren.

Adobe Photoshop Mix

Adobe Photoshop Mix is gratis te downloaden, maar een Adobe account is vereist (gratis)

  • Adobe Photoshop Mix

Volvo Ocean Race

Watersports kennen de Volvo Ocean Race wel: een fantastische zeilwedstrijd die de hele wereld overgaat. De start is in Spanje, en vervolgens gaan de deelnemers via onder andere Abu Dhabi, Auckland en Newport naar Gothenburg. Ook leggen ze aan in Den Haag. Om dit evenement nog intensiever te kunnen beleven is er een speciale iPad uitgebracht, waarin je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race is gratis te downloaden in de App Store.

  • Volvo Ocean Race

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.