Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #65

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2014, 10:08 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app voor Post-it fanaten waarmee je video’s kunt stabiliseren zodat ze niet meer schokkerig zijn.

Forza Football

Voetbalfanaten kunnen niet om de app Forza Football heen. De app zit boordevol statistieken van vrijwel alle wedstrijden in de wereld. Je kunt per team, land of competitie notificaties instellen zodat je op de hoogte gehouden wordt van doelpunten, kaarten, wissels of uitslagen, of allemaal. Via iCloud worden deze instellingen gesynchroniseerd op al je iOS apparaten, zo hoef je alles maar een keer in te stellen. Ook handig: filmpjes van de wedstrijd worden zijn vaak vlak na het eindsignaal al geuploaded in de app en te bekijken.

Forza football app

Forza Football is gratis te downloaden in de App Store.

  • Forza Football

TwoDots

TwoDots is de opvolger van het bekende spelletje Dots. Ook in TwoDots is het de bedoeling om zoveel mogelijk bolletjes van dezelfde kleur te laten verdwijnen, door een lijk te trekken, of nog veel beter, door een vierkant te maken. De nieuwe versie is echter veel uitgebreiderL zo ziet de app er veel mooier uit, kun je tegen je vrienden spelen en is er een versie voor mensen die moeite hebben met kleuren.

TwoDots app

TwoDots is gratis beschikbaar.

  • TwoDots

Hyperlapse

iPad’s hebben een prima camera en je kunt dus een mooi filmpje met je iPad maken. Maar als je het echt goed wilt doen, moet je Hyperlapse downloaden. Deze app, ontwikkeld door Instagram, zorgt ervoor dat schokken uit je video’s verdwijnen. En dat gaat ontzettend goed: het resultaat is verbluffend. Wanneer je een video opgenomen hebt kun je de snelheid van de video kiezen: je kunt tot 12 keer versnellen zodat je een timelapse kunt maken, of de normale snelheid behouden waardoor je gewoon een schokloze video krijgt.

Hyperlapse

Ook Hyperlaps is gratis verkrijgbaar.

  • Hyperlapse

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.