Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #66

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2014, 11:16 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je notities snel kunt opslaan en doorzoeken.

Goat Simulator

Goat Simulator werd een aantal maanden geleden een enorme hit dankzij een aantal Youtubers dat er filmpjes over maakte. Dat ging weliswaar om de PC-versie, maar sinds september is er ook een iPad-versie. Het spel zelf heeft eigenlijk geen doel en is ontzettend droog, maar dat is net wat het leuk maakt. Net als in andere simulators bepaal jij wat er gebeurt, en in dit geval bestuur je een geit waarmee je de wereld kunt ontdekken.

Goat-Simulator

Goat Simulator is verkrijgbaar voor €4.49 in de App Store.

  • Goat Simulator

Simplenote

Op elke iPad is standaard een notities-app geïnstalleerd van Apple, maar niet voor iedereen is deze app krachtig of uitgebreid genoeg. Simpelnote is een goede vervanger. Er zijn geen uitgebreide opties, alleen de belangrijkste. Het voordeel daarvan is dat het zoeken door verschillende notities razendsnel gaat. Ook handig is de time-machine functie waarmee je eerdere versies van een notitie kunt bekijken. De Simplenote iPad app synchroniseert met de iPhone, Mac, Android en Kindle versie.

Simplenote-ipad

Simplenote is gratis te downloaden.

  • Simplenote

Camp Pokémon

Nintendo zelf maakt geen Pokémon spellen voor op de iPhone of iPad, maar The Pokemon Company doet dat wel. Eerder lanceerde het bedrijf al een app waarin je met Pokémon kaarten kunt spelen, sinds vandaag is Camp Pokémon beschikbaar. Dit spel is bedoeld voor de jonge kinderen (ongeveer 6 tot 8 jaar) en geeft toegang tot een eiland vol met Pokémons kunt ontdekken. Terwijl je bezig bent kun je allerlei mini-games doen.

camp-pokemon

Camp Pokémon is gratis te downloaden in Apple’s App Store.

  • Camp Pokémon

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.