Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #67

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2014, 18:54 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je elektronische muziek kunt maken.

Faster Than Light

Faster Than Light is een echte aanrader voor games. Het spel, dat je wellicht kent van de computerversie, is ook beschikbaar op de iPad. In het spel bestuur je een ruimteschip en vecht je tegen andere schepen. Het speciale aan het spel is de tactiek die vereist is: dit spel speel je niet zomaar door wat dingen aan te klikken. Verder is het spel heel simpel, maar zoals ook de reviews aangeven, toch nooit hetzelfde.

Faster Than Light app

Faster Than Light is voor €8,99 te downloaden. Let wel op: je hebt minimaal een iPad 2 nodig om het te spelen.

  • FTL: Faster Than Light

Pixelmator

Afgelopen week kwam Pixelmator uit, waar ik toen ook over schreef. Pixelmator mag zeker niet in dit overzicht ontbreken, want het is een echte aanrader voor iedereen die foto’s wil bewerken op de iPad. De interface is heel simpel, maar toch zijn er veel geavanceerde features beschikbaar. Zo kun je objecten uit foto’s halen, zoals ongewenste personen of auto’s. Daarnaast kun je kleuren aanpassen en tekst invoegen.

Pixelmator iPad featured

Pixelmator is voor €4,49 te koop in de App Store.

  • Pixelmator

Auxy

Altijd al het idee gehad dat er stiekem een DJ in je schuilt? Met de app Auxy kan die DJ zich nu eindelijk toonbaar maken, zonder dat je allerlei ingewikkelde apparatuur hoeft te kennen. De app is ontzettend simpel en werkt op basis van blokjes: plaats je een blokje, dan komt op die plek een toon. Wanneer je een lekker ritme hebt gemaakt kun je effecten toevoegen en meer instrumenten toevoegen.

Auxy app

Auxy is gratis beschikbaar.

  • Auxy

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.