Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

E-mails ontvangen op locatie met Boomerang

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2014, 10:35 CategorieAndroid

Het is vanaf nu mogelijk bepaalde e-mails te ontvangen wanneer je op locatie bent, met de e-mail-app Boomerang, voor Android-apparaten. Dit vergt wel extra bevoegdheden.

Boomerang: de snooze-knop voor je e-mail

Met de app Boomerang kun je e-mail tijdelijk uitstellen. Wat houdt dat in? Je ontvangt wel eens een mailtje, waar je niet direct tijd voor hebt om wat voor reden dan ook. Dan kun je hem openen, denken dat je er later op terugkomt en vergeten of hem ongeopend laten staan en er heel de dag aan denken, maar je kunt ook de app Boomerang gebruiken. Die verbergt de mail die je later wil inzien en stuurt hem later op de dag (of op welk moment dan ook) nog eens naar je toe, op het moment dat je er wél tijd voor hebt. Zo hoef je die mails niet te vergeten of er steeds aan te denken.

De app doet als het ware dat denken voor je. Momenteel werkt de app enkel met Gmail en Microsoft Exchange, maar de makers beloven in de toekomst meer mailadressen te ondersteunen. Het bedrijf achter Boomerang heeft de app deze week voorzien van een toffe update. Naast het feit dat je je e-mail dus kunt ‘snoozen’, kun je de app nu ook bepaalde mails laten versturen wanneer je op een specifieke locatie bent. Bijvoorbeeld wanneer je niet precies weet hoe laat je thuis bent: dan stel je de locatie van je huis in en op het moment dat je thuis bent, krijg je de mail nogmaals binnen.

Maar het kunnen ook e-mails zijn die je nodig hebt in verband met een belangrijke afspraak of vergadering, op een locatie die afwijkt van je huidige. Je heb zodoende altijd de juiste informatie bij de hand, op het moment dat je het nodig hebt, zonder dat je er heel de dag aan hoeft te denken. Ook voegt de nieuwe update een widget toe waarop je kunt zien hoeveel ongelezen e-mail je hebt en waarmee je e-mail direct vanaf je homescreen kunt snoozen. De app is via de onderstaande downloadlink te downloaden uit de Google Play Store.

  • Boomerang
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.