Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Flipboard updatet app met fris design

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2014, 10:35 CategorieAndroid

Flipboard lanceert versie drie van z’n iOS- en Android-apps en brengt een nieuwe user interface en een nieuw design. De update voor de app is nu te downloaden, mocht je hem nog niet automatisch hebben binnengekregen.

Flipboard

Flipboard heeft z’n Android- en iOS-app voorzien van een nieuwe update, waarmee het versienummer alweer op drie uitkomt. De update zorgt voor aangepaste features die het idee moeten geven dat de app persoonlijker en magazine-achtiger dan ooit is. Zo heeft de app zo’n 34000 brede en specifieke onderwerpen (zoals jazz, product design en HDR-fotografie) die lezers kunnen toevoegen aan hun persoonlijke feeds. Die content komt van over heel het internet; van verschillende sites, social media en RSS-feeds.

Ook is er nu de Daily Edition. Dat is een aparte feature waarin je in een handig overzicht alle belangrijke nieuwtjes voorgeschoteld krijgt. Dat kunnen belangrijke zaken zijn die gelden voor heel de wereld, maar het kan ook over sport, tech, cultuur of columns gaan – elke dag krijg je in elk geval iets anders te lezen. Verder wordt de Daily Edition aangevuld met een audiotrack en een bewegend plaatje, om de boel compleet te maken. Ook is de app nu geoptimaliseerd voor kleinere schermen (zoals smartphones en phablets).

Daarnaast is het nu ook mogelijk voor MagMakers, of de mensen die verantwoordelijk zijn voor content op Flipboard, te zien hoe de content het doet op de apps, met de nieuwe toevoeging aan het dashboard, genaamd MyAnalytics. Maar dat is een functie die alleen werkt op het web. Het laat wel zien dat Flipboard ook denkt aan contentmakers en niet alleen contentconsumenten. De update is nu te downloaden via de onderstaande links, mocht je hem nog niet automatisch hebben binnengekregen.

  • Flipboard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.