Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gmail krijgt iPhone 6-update

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2014, 8:54 CategorieApplicaties

Google heeft de Gmail-app voorzien van een update. De mail-applicatie ziet er nu beter uit dan ooit tevoren op je nieuwe iPhone 6 (Plus). Nu hoef je het niet meer te doen met een beeld dat via upscaling is uitgerekt.

Gmail voor iPhone 6 Plus

Google heeft de mail-app Gmail voorzien van een update, waarmee het een klein probleem verhelpt. Gmail was één van die third-party-apps die niet meteen geschikt was gemaakt voor het grotere scherm van zowel de iPhone 6 als iPhone 6 Plus en daardoor kon het beeld nogal uitgerekt ogen. Teksten werden iets vager en je had gewoon het idee dat er mee uit de app te halen viel, dan Google nu liet zien met de Gmail-app. En Google wist van het probleem af, aangezien het gisteren een kersverse update heeft gelanceerd. Door die update hebben we weer het idee dat de teksten minder wazig zijn en alles lijkt verder weer op z’n plek te vallen. Hopelijk volgen andere third-party-apps snel in Gmails voetsporen.

Zo’n nieuwe iPhone met een groter scherm is leuk natuurlijk, maar zoals je ongetwijfeld gemerkt hebt werken niet alle apps optimaal met het grotere scherm. Net zoals met Gmail het geval was, lijken de teksten wazig en de plaatjes uitgerekt, alleen maar om er voor te zorgen dat alle te leveren content perfect past in het scherm van je phablet of smartphone. Het is niet een punt wat zo’n nieuw apparaat maakt of breekt, maar het is wel iets dat we snel achter de rug willen hebben. Niets is vervelender dan het idee te hebben dat je vertrouwde apps niet net zo lekker werken als op je oudere iDevice, dus we zijn maar wat blij dat Gmail de overstap heeft gemaakt. Oké, wie is de volgende? Kan ons niet snel genoeg gaan.

  • Gmail
  • Delen:
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.