Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 9, Nexus 6 en Android L duiken op in gelekte commercials

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2014, 10:50 CategorieAndroid

Dat Google op korte termijn Android L zal lanceren en dat we een nieuwe tablet en phablet onder de Nexus-vlag gaan zien weten we allemaal, maar wanneer is de grote vraag. De verwachting is dat Google deze week nog een officiële aankondiging zal doen en inmiddels zijn ook de eerste commercials gelekt waarin zowel de Nexus 9 en Nexus 6 als Android L getoond worden.

Het lijkt erop dat de officiële commercials voor de nieuwe Nexus-familie en het Android L-besturingssysteem gelekt zijn. De slogan van de campagne is “be together, not the same”. In de eerste video zien we de Google Nexus 6 terug, een phablet met een relatief groot formaat. Google geeft dan ook aan; “it’s not for everyone, and that’s so by design”. De verwachting is dat deze phablet komt met een 5.9-inch display, een 2.560 bij 1.440 pixels resolutie, Een Qualcomm Snapdragon 805-processor, een 13 megapixel camera en Android L als besturingssysteem.

De Google Nexus 9, die waarschijnlijk door HTC geproduceerd wordt, maakt zijn opwachting in de volgende commercial, al is het kort en minimaal. Deze tablet beschikt naar verwachting over een 8.9-inch display met hoge resolutie, een Nvidia Tegra K1-processor, 32GB aan opslaggeheugen en 2GB aan werkgeheugen. Ook deze tablet draait op Android L-software. Overigens is het nog niet bekend welke naam Android L officieel krijgt. Volgens de laatste geruchten gaat het nog tussen Lollipop en Licorice.

  • Delen:
Google Nexus 9
Android Lollipop (5.0)
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.