Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 9 te bestellen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2014, 10:36 CategorieAndroid

Eerder deze week kondigde Google de langverwachte Google Nexus 9 aan, een 8.9-inch tablet met het nieuwe Android 5.0 Lollipop-besturingssysteem. De tablet ligt vanaf 3 november in de Nederlandse winkels maar kan vanaf vandaag reeds besteld worden. De adviesprijs bedraagt 399 euro.

Specificaties

De Google Nexus 9 is gemaakt door HTC en komt met een opvallend 4:3 display. Dit zien we niet vaak bij Android tablets terug. De tablet is voorzien van een ips lcd-display met een 2.048 bij 1.536 pixels resolutie en draait op een Tegra K1-processor van Nvidia. Verder is de tablet uitgerust met 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, Bluetooth 4.0, WiFi, twee camera’s en Android 5.0 Lollipop.

Een overzicht van alle specificaties, prijzen en features vind je op de productpagina van de Google Nexus 9.

Google Nexus 9 kopen

Vanaf 3 november moet de eerste voorraad Nexus 9 toestellen in Nederland verschijnen maar je kunt de tablet al bestellen. Bij Media Markt en Coolblue is de tablet voor een prijs van 399 euro te koop. Hiervoor krijg je de 16GB-versie in een zwarte of witte kleur. De 32GB uitvoering komt in de kleur zwart en de adviesprijs bedraagt 489 euro. Beide uitvoeringen zijn WiFi only. De 4G-versies komen vooralsnog niet naar Nederland.

  • Delen:
Google Nexus 9
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.