Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google plaagt met Android L-video

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2014, 9:15 CategorieAndroid

In een korte video van iets meer dan een halve minuut, plaagt Google ons met het tonen van Android L, dat naar verluidt vandaag plaatsvindt. In de video zien we een aantal namen waarvan gezegd werd waar de L voor staat in Android L.

Android L

Wat zijn er toch veel geruchten en wandelganggesprekken over Android L. De verwachting is dat Google vandaag niet alleen de Nexus 6 gaan aankondigen, maar dat het bedrijf dan ook meteen Android L aan de wereld. En ons eindelijk laat zien wat we er van mogen verwachten en wat we er mee kunnen en maakt Google mogelijk bekend of onze huidige Android-toestellen de software kunnen draaien. De VP van Google, Sundar Pichai, tweette onlangs de volgende video, met de volgende boodschap.

Met some sweet new friends today. #NationalDessertDay #Android

In de video die hij tweette zien we een aantal ‘Android-namen’ auditie doen. Het bekende taartje komt voorbij, de Lava Cookie, iets met citroenen (lemon in het Engels) en uiteindelijk en waarschijnlijk de winnaar. Maar de echte naam heeft Google nog niet bekendgemaakt. Waarschijnlijk gaat het nu tussen Lollipop en Licorice. We hebben overigens geen idee wat dat Oreo-koekje daar doet, maar misschien is dat vast een kijkje in de toekomst, aangezien we over een paar jaar hoe dan ook met Android O te maken zullen krijgen.

Lees hier alles over Android L en wat je er van kunt verwachten. Waarschijnlijk worden de Nexus 6 en de Nexus 9 de eerste phablet en tablet die gebruik zullen maken van de software.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.