Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP 10 Plus tablet verschijnt in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2014, 11:37 CategorieAndroid

HP lanceert stilletjes steeds meer tablets in Europa. De Amerikaanse fabrikant introduceerde begin vorige maand de Slate 8 Plus en komt nu met de 10 Plus. Beide modellen worden vooralsnog alleen via de website van HP verkocht.

De HP 10 Plus is de nieuwste 10-inch tablet van de Amerikaanse fabrikant en kan voor een prijs van 249 euro via de website van HP gekocht worden. Voor dit bedrag krijg je een Android tablet met prima specificaties, waarvan het full hd-display wellicht één van de belangrijkste is.

De tablet is voorzien van een 10.1-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en draait op een Allwinner A31 ARM Cortex A7-processor met een kloksnelheid van 1GHz en vier kernen. Onder de motorkap zien we verder 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden terug.

HP-10-Plus

Verder beschikt de HP 10 Plus over een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, WiFi 802.11 b/g/n en Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, een microUSB 2.0-pooort en een 28Whr accu die voor zes uur aan speelplezier moet zorgen. De tablet draait op Android 4.4.2 KitKat, weegt 660 gram en is 9.5 millimeter dik.

Je kunt de HP 10 Plus vooralsnog alleen via de website van HP kopen voor een prijs van 249 euro. Of de tablet ook in andere winkels komt te liggen is niet duidelijk.

HP introduceerde onlangs ook zijn eerste kleine Windows 8 tablets in de vorm van de Stream 7 en Stream 8.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.