Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Envy 15 en 13 x2 met keyboard cover te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2014, 10:04 CategorieWindows

HP heeft deze maand drie nieuwe hybride Windows 8 tablets naar Nederland gebracht. Eerder deze week zagen we de goedkope HP Pavilion 10 x2 al voorbij komen en vandaag is het de beurt aan dat HP Envy x2-modellen die uitgerust zijn met wat aantrekkelijkere specificaties. De HP Envy 13 en 15 x2 kunnen in Nederland gekocht worden voor prijzen vanaf 799 euro.

HP kiest er dit jaar voor om de Pavilion- en Envy-series niet meer te voorzien van een compleet keyboard dock. In plaats daarvan komen de hybride modellen met een zeer slanke keyboard cover waarin de tablet in verschillende hoeken geplaatst kan worden. Ook kan de cover gebruikt worden als bescherming voor het display, bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent. Alle modellen draaien op Windows 8.1. software.

HP-Envy-15-x2-3

De HP Envy 13 x3 en HP Envy 15 x2 zijn de modellen met de meest aantrekkelijke specificaties. Deze tablets hebben een formaat van respectievelijk 13.3-inch en 15.6-inch, en zijn voorzien van een full hd-resolutie. Onder de motorkap zien we een Intel Core M-processor terug, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen. Het 13.3-inch model komt met een SSD van 128GB, het 15.6-inch model is voorzien van een 500GB harddisk. Ook aanwezig zijn twee usb 3.0-poorten, een hdmi-poorten, stereospeakers met BeatsAudio en een SD-kaartlezer.

Een overzicht van alle specificaties, features en prijzen vind je op de productpagina van de HP Envy 15 x2 en HP Envy 13 x2. Onderaan dit artikel vind je de laagste prijzen van dit moment, voor beide modellen.

  • Delen:
HP Envy 15 x2
Windows 8
HP Envy 13 x2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.