Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Pavilion 10 x2 met keyboard cover te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2014, 18:43 CategorieWindows

Hij is zonder veel toeters en bellen gelanceerd maar sinds twee weken kun je in Nederland naar de winkel voor de HP Pavilion 10 x2 (10-j000nd). Deze nieuwe hybride tablet/laptop is anders dan we gewend zijn van HP want in plaats van een keyboard dock wordt er voortaan een keyboard cover meegeleverd. De hybride kan gekocht worden voor een adviesprijs van 329 euro.

De HP Pavilion 10 x2 (10-j000nd) is één van de goedkoopste hybride tablets/laptops die HP tot op heden gelanceerd heeft. Dit model is dan ook voorzien van weinig indrukwekkende specificaties maar lijkt een ideale en vooral betaalbare optie voor diegenen die een tablet zoeken waarmee ook comfortabel gewerkt kan worden. De tablet komt met een 10.1-inch lcd-display dat voorzien is van een 1.280 bij 800 pixels resolutie en draait op een Intel Atom Z3736-processor.

Verder is de HP Pavilion 10 x2 onder meer voorzien van twee usb-poorten, een hdmi-poort, een sd-kaartlezer, WiFi en Bluetooth. Het opslaggeheugen bedraagt 32GB aan het werkgeheugen bedraagt 2GB. Standaard wordt een keyboard cover met touchpad meegeleverd, welke overigens ook dienst doet als bescherming voor de tablet, bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent. Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de HP Pavilion 10 x2.

Je kunt de HP Pavilion 10 x2 bij onder meer BCC, MaxICT en Bobshop al kopen voor iets onder de adviesprijs van 329 euro.

  • Delen:
HP Pavilion 10 x2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.