Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Ascend Mate7 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2014, 14:34 CategorieAndroid

Huawei laat vandaag middels een persbericht weten dat de Ascend Mate7 vanaf nu in de Nederlandse winkels ligt. De phablet, met een formaat van 6-inch, is in combinatie met abonnement en als los toestel te koop. De adviesprijs voor het losse toestel bedraagt 499 euro.

Tijdens IFA 2014 in september kondigde Huawei de Ascend Mate7 aan, de nieuwste phablet van het bedrijf, uitgerust met interessante specificaties. Zo komt het toestel met een 6-inch ips lcd-display dat voorzien is van een 1.080 bij 1.920 pixels resolutie en draait het geheel op een Huawei Kirin 925-processor met acht kernen.

Verder is de Ascend Mate7 voorzien van 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is, een 13 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel camera aan de voorzijde, 4G en WiFi voor snel internet, Bluetooth 4.0 en Android 4.4 KitKat-software met daar overheen de Huawei Emotion UI, EMUI 3.0.

Huawei-Ascend-Mate-7

De single-touch vingerafdrukscanner op de Ascend Mate7 stelt gebruikers volgens de fabrikant in staat om de smartphone ten minste 80 procent sneller te ontgrendelen. De scanner bevindt zich aan de achterkant van de handset en is ook met natte vingers of onder lichte regen omstandigheden te bedienen.

De Huawei Ascend Mate7 ligt vanaf nu in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 499 euro. Onder dit artikel vind je de laagste prijzen van dit moment.

Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Huawei Ascend Mate7.

  • Delen:
Huawei Ascend Mate 7
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.