Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Air 2 24 oktober uit in VS’

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2014, 8:54 CategorieiPad

Het schijnt dat Apple momenteel er al voor zorgt dat de winkels vol liggen met iPad Air 2-modellen, omdat-ie al 24 oktober uit moet komen in de Verenigde Staten. Ook schijnt aanvankelijk de voorraad niet voldoende te zijn voor iedereen, vanwege een productietekort.

iPad Air 2

Morgen wordt waarschijnlijk de iPad Air 2 aangekondigd tijdens het evenement dat Apple heeft gepland, maar het schijnt dat het bedrijf uit Cupertino al weken bezig is met het bevoorraden van verschillende winkelketens in Noord-Amerika. Daar moet de nieuwe Air namelijk al op 24 oktober uitkomen – het zou in elk geval de recente lekken verklaren waarin we veel meer van de iPad te zien kregen dan Apple eigenlijk zou willen. Dit komt van een bron die het wel vaker bij het juiste eind heeft, zo meldt de website Macrumors.

Maar het is slechts een interpretatie van die bron. Want hij heeft helemaal niet gezien dat het iPads waren, maar weet enkel dat Apple momenteel druk bezig is met het verschepen van producten. Gezien alle geruchten van de laatste tijd is het wel een logische invulling van diegene. Maar goed, het kan eventueel ook nog die nieuwe Retina iPad Mini 2 zijn, natuurlijk. Het zou in elk geval niet vreemd zijn wanneer Apple een product snel na het aankondigen er van lanceert op de markt, aangezien het bedrijf daar in het verleden ook nogal een handje van had.

Vorig jaar kondigde Apple de iPad Air aan op 22 oktober en was het apparaat al op 1 november te koop. De iPad Mini werd eveneens op 22 oktober aangekondigd, maar kwam een paar weken later uit vanwege tekorten in de productie. Mocht Apple dit patroon volgen, dan kan het nog wel eens kloppen wat de bron zegt. En mocht Apple pre-orders aannemen, dan gebeurt dat al heel snel na het event dat ze morgen houden, waarschijnlijk ook om te kijken waar ze het gros van de geproduceerde iPads naartoe kunnen sturen. Morgen weten we alles zeker.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS
Apple iPad Mini 3
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.