Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Air 2 dunste iPad ooit’

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2014, 11:26 CategorieiPad

Volgens een nieuwe ronde met geruchten zal de iPad Air 2 de dunste iPad ooit worden, aangezien het scherm nog eens 0,5 mm dunner wordt. Deze iPad wordt waarschijnlijk volgende week aangekondigd en moet de iPad Air gaan opvolgen.

Apple iPad Air 2

Met een beetje mazzel wordt de iPad Air 2 volgende week aangekondigd tijdens een nog aan te kondigden evenement dat Apple mogelijk op de zestiende van deze maand gaat houden. Er zijn al heel wat dingen ‘gelekt’ (of verzonnen) over de Air 2 en weten uiteraard nog niets zeker. Maar sommige geruchten komen naar verluidt van een bron dichtbij Apple of van Apple-medewerkers als we verschillende sites mogen geloven. Zo ontstaan er dus de wildste geruchten, net als vandaag. De iPad Air 2 wordt namelijk de dunste iPad ooit, omdat het scherm nog eens een halve millimeter dunner wordt.

Zeker weten doen we dat natuurlijk niet, maar ook deze geruchten komen ergens vandaan – volgens Pocket-Lint van Apple-medewerkers. Is het daardoor te vertrouwen? Allerminst. Is het interessant om de rest van wat die medewerker heeft gezegd door te nemen? Jazeker. De beste man of vrouw heeft namelijk ook nog aangegeven dat het dunner maken van het scherm te danken is aan een nieuwe techniek, waardoor het lcd-scherm en het glas één worden (net zoals bij de nieuwe iPhones het geval is). Ook het verwijderen van de mute/vibratie-knop moet de iPad dunner maken.

Ook geeft die persoon aan dat de boxen nu op één plek zitten, met grotere gaten om het geluid door te laten, en zullen de volumeknoppen meer in de behuizing van het apparaat verdwijnen, voor een nog fijner design. De camera aan de voorkant zou geüpgraded zijn met FaceTime HD, waardoor het mogelijk is video’s in HD op te nemen in 720p, en er komt geen 16GB-variant. Wel verschijnen er straks 32GB-, 64GB- en 128GB-versies en ze zouden allemaal draaien op de verbeterde A8-processor, vermoedelijk de A8X-processor. Ook zou er een nfc-chip aanwezig zijn, uiteraard voor Apple Pay.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS
Apple iPad Mini 3
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.