Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Air 2-foto’s uitgelekt’

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2014, 16:03 CategorieiPad

Er circuleren foto’s op het internet waarop mogelijk de iPad Air 2 te zien is. De foto’s komen in elk geval overeen met de geruchten van eerder deze week, waar geroepen werd dat deze iPad nog wel eens de dunste iPad ooit zou kunnen worden.

iPad Air 2

Het Apple-evenement, dat naar verluidt op 16 oktober wordt gehouden, waar we technisch gezien nog niets over weten, komt steeds dichterbij. Volgens de geruchten wordt er tijdens dat event onder andere aandacht geschonken aan de nieuwe iPads, waaronder de iPad Air 2. Die iPad zou dunner en lichter moeten worden dan al z’n voorgangers, wat hem de dunste iPad ooit moet gaan maken. Nu schijnen er foto’s op het internet rond te circuleren van het apparaat. Uiteraard heeft Apple nog niets laten weten en zal het ook niet reageren voordat zij vinden dat het daar tijd voor is.

Volgens de Vietnamese blog waar de foto’s oorspronkelijk vandaan komen, wordt de iPad Air 2 slechts zeven millimeter dik. Dat maakt hem een halve millimeter dunner dan z’n voorganger. Ook zit het met die dikte precies tussen de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus in. Daarnaast neemt het onder andere de plaatsing van de volumeknoppen over van het design van een iPhone en wordt het apparaat voorzien van een Touch ID op de Home-knop. Mocht dat allemaal kloppen, dan is dat logisch. Al is het maar omdat later deze maand Apple Pay wordt gelanceerd in Noord-Amerika.

Verder lijkt er weinig veranderd te zijn aan het design van de iPad. De Vietnamese blog claimt dat deze iPad Air 2 niet werkend is, dus ze konden een aantal dingen, zoals de anti-reflectielaag of de verbeterde A8X-processor, niet ‘bevestigen. De knop voor mute/rotation is overigens niet te zien op de foto’s, wat eveneens overeenkomt met de geruchten. Maar dat kan nog wel eens een kip-of-ei-verhaal worden: de foto’s kunnen immers mogelijk een product laten zien dat gebaseerd is op geruchten. Maar het kan net zo goed de real deal zijn.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS
Apple iPad Mini 3
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.