Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kliederen op foto’s met Facebook Messenger voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2014, 11:07 CategorieApplicaties

Met de nieuwe update voor Facebook Messenger is het vanaf nu voor iOS-gebruikers mogelijk ook te kliederen op foto’s voor het versturen. Deze update volgt die van eerder deze week op, toen Facebook het versturen van stickers mogelijk maakte.

Facebook Messenger voor iOS

Facebook heeft vandaag z’n Messenger-app geüpdatet met een feature die de slapende artiest in iedereen wakker zou moeten maken. Maar alleen de artiesten die binnenin iOS-eigenaars leven, aangezien deze update niet voor Android is uitgerold (blijkbaar zijn zij al creatief genoeg). Met de update is het mogelijk om direct op de foto te tekenen en te schrijven, voordat je ze naar je vrienden verstuurd. Met verschillende kwasten en lettertypes kun je nu meer met één foto duidelijk maken aan je vrienden. En natuurlijk leuke grapjes uithalen.

De manier waarop je alle functies toepast op de foto, spreekt eigenlijk voor zich – die ontwikkeling staat dan ook zo goed als stil, maar het werkt wel. Er is echter geen gum aanwezig, maar je hebt wel de bediening over een undo-knop. Wanneer je met je vinger van boven naar beneden beweegt, kies je een kleur uit. Beweeg je hem van links naar rechts, dan kun je de dikte van de kwast bepalen. Facebook is voornemens meerdere updates vrij te geven voor de app, in elk geval elke twee weken. Eerder deze week gaf Facebook al wat stickers vrij.

Facebook maakte het eerder deze week mogelijk stickers uit te delen over het sociale netwerk, nu ook via de iOS- en Android-app. Je kunt die stickers plaatsen op iemands timeline, in groepen en bij events. Eerder was het al mogelijk stickers uit te delen op de website en via de Messenger-app van Facebook.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.