Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kobo Aura H2O e-reader vanaf nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2014, 10:10 CategorieHardware

Eind augustus lanceerde Kobo zijn nieuwste e-reader; de Kobo Aura H2O. Zoals de naam al doet vermoeden is dit model waterdicht zodat je zonder problemen in bad, bij het zwembad of aan het strand je digitale boeken kunt lezen. De e-reader ligt vanaf vandaag in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 179 euro.

De Kobo Aura H2O is ’s werelds eerste waterbestendige e-reader met IP67-certificaat, wat betekent dat het apparaat tot 30 minuten waterdicht is in één meter water, mits de poortklep gesloten is. Het toestel heeft een formaat van 6.8-inch en beschikt over Carta E Ink-technologie met een pixeldichtheid van 265 dpi.

Verder is de e-reader voorzien van een 1GHz-processor, 4GB aan intern opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden tot 32GB, een batterijduur van twee maanden en een gewicht van 233 gram. Dankzij 24 lettergrootten, verstelbare letterscherpte en instellingen voor dikte kunnen lezers hun e-reader finetunen.

De Kobo Aura H2O maakt ook het ontdekken van nieuwe titels eenvoudig, met aanbevelingen op het apparaat die zijn gebaseerd op de eigen activiteiten en voorkeuren van de lezer. Reading Life biedt lezers de kans om aantekeningen te maken, tekst te markeren, bladwijzers toe te voegen en statistieken te controleren over hun eigen leesgewoonten. Gepassioneerde lezers kunnen zelfs hun favoriete alinea’s, uitspraken en boeken delen via Facebook Timeline.

De Kobo Aura H2O is verkrijgbaar in het zwart en wordt in Nederland verkocht voor een prijs van 179 euro. Je kunt het apparaat kopen bij onder meer Bol.com en Dixons.

Binnenkort publiceren we onze uitgebreide review van de Kobo Aura H2O.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.