Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kobo komt voorlopig niet met nieuwe tablets

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2014, 13:26 CategorieAndroid

Kobo is één van de grotere fabrikanten van e-readers maar het bedrijf brengt ook al een paar jaar tablets op de markt. Deze tablets zijn voornamelijk ingericht op de consumptie van media, waaronder boeken, en hebben in onze reviews veelal positieve indrukken achtergelaten. Toch ziet Kobo er voorlopig vanaf om nieuwe tablets op de markt te brengen.

Vorig jaar bracht Kobo tijdens IFA 2013 een aantal nieuwe tablets op de markt in de Arc-familie, waaronder de indrukwekkende Kobo Arc 10HD. Dit model wist ook in onze review te overtuigen. Dit jaar hield het bedrijf zich tijdens IFA 2014 stil, afgezien van de introductie van de nieuwe Kobo Aura H2O, een waterdichte e-reader.

Tegenover The Bookseller laat Michael Tamblyn, Kobo’s hoofd content, weten dat het bedrijf voorlopig geen nieuwe tablets meer zal lanceren. De reeds gelanceerde tablets blijven voorlopig nog in de winkels liggen maar er zijn geen nieuwe modellen in ontwikkeling. Kobo blijft zich we focussen op de e-readers en komt ook regelmatig nog met updates voor de e-reader app die het bedrijf voor tablets ontwikkeld heeft.

Begin deze maand maakten Kobo en Bol.com bekend in Nederland een intensieve samenwerking aan te gaan. Zo worden alle tablets en e-readers van het bedrijf via Bol.com verkocht en is er een samenwerking op het gebied van digitale boeken.

  • Delen:
Kobo Arc 10HD
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. HenkJan de Jong
    13 oktober, 2014 om 16:38

    Wanneer komt er een nieuwe update voor mijn Galaxy Tab 3?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.