Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga 2 Tablets komen met Android of Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2014, 21:18 CategorieAndroid

We weten al dat Lenovo werkt aan een tweede generatie Yoga Tablets. Zo kwamen we al een model tegen bij de Amerikaanse FCC en dook vorige maand een 13-inch model met 4G-module op. Vandaag komen we meer te weten over de nieuwe tablets en opvallend is dat alle modellen uit de serie met Android of Windows 8 geleverd kunnen worden.

Lenovo Yoga 2 Tablet-serie

De collega’s van het Italiaanse HDBlog hebben informatie gespot over de Lenovo Yoga 2 Tablet-serie. Deze serie bestaat net als vorig jaar uit een 8-inch en een 10-inch model maar nieuw is de 13-inch versie die we ook eerder deze maand al voorbij zagen komen. Alledrie de tablets kunnen, zo blijkt uit informatie van Lenovo’s eigen website, met Android of Windows 8 uitgerust worden.

Lenovo-Yoga-2-tablet-serie

Qua design beschikken de drie tablets over dezelfde elementen als hun voorgangers, waaronder de kenmerkende cilinder waardoor de tablet comfortabel in één hand moet liggen en waarin de grote accu verwerkt zit. Aan de achterzijde is een kickstand verwerkt waardoor de tablet in een kleine of grote hoek, afhankelijk van het gebruik, geplaatst kan worden.

Lenovo-Yoga-Tablet-10-HD

De specificaties zijn nog niet allemaal bevestigd maar alledrie de Lenovo Yoga 2 Tablets beschikken over een full hd-display en ook lijkt duidelijk dat Lenovo alledrie de modellen uitrust met een Intel Bay Trail Z3745-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is. Door deze configuratie te gebruiken kan zowel Android als Windows 8 soepel draaien. Ook kunnen we onder meer WiFi, Bluetooth 4.0, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.6 megapixel camera aan de voorzijde en een microUSB-poort verwachten.

Prijs en beschikbaarheid

Lenovo heeft de Yoga 2 Tablets nog niet officieel aangekondigd dus informatie over prijzen en lanceerdata ontbreekt nog. De verwachting is dat de tablets op korte termijn gepresenteerd worden.

Lees ook onze Lenovo Yoga Tablet 8 review en Lenovo Yoga Tablet 10 review.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tablet 2 10 (Windows)
Windows 8
Lenovo Yoga Tablet 2 8 (Android)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.