Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Line nu ook verkrijgbaar voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2014, 14:56 CategorieiPad

Het Aziatische bedrijf achter Line heeft eindelijk een dedicated iPad-app van de gratis chat-app uitgebracht. Je hebt echter wel een iPhone nodig waarop al Line-gesprekken staan voordat je deze app kunt gebruiken, aangezien je geen nieuwe accounts kunt aanmaken.

Line voor iPad

Eén van de meest populaire berichtendiensten van dit moment is het Aziatische Line. Het succes van Line ligt onder andere bij de verkoop van digitale stickers en in-app-aankopen bij games, waardoor het bedrijf tegenwoordig te maken heeft met miljoenen gebruikers per dag. Oh en dat de app natuurlijk gratis te gebruiken is, helpt ook enorm mee. Met Line kun je namelijk gratis berichten versturen naar je vrienden, maar is het ook al langere tijd mogelijk met hen te bellen, via Voice over IP. Los van je belbundel dus.

Nu de Line-app ook voor iPad verkrijgbaar is, betekent dat niet dat je hem kunt gebruiken zoals je gewend bent. Het is niet mogelijk om een nieuw Line-account aan te maken via de iPad-app en je hebt eigenlijk een iPhone met eerder opgeslagen gesprekken nodig, wil je deze app fatsoenlijk kunnen gebruiken. Wel heb je toegang tot je eerder aangekochte stickers. Daarnaast is het niet mogelijk momenteel gebruik te maken van alle functies; zo is het niet mogelijk te bellen via beeld of geluid. Wel kun je gewone berichtjes sturen en lezen.

In de toekomst belooft het bedrijf deze functies allemaal wel toe te voegen, maar wanneer dat gebeurt, is nog niet bekendgemaakt. Daarnaast werkt Line momenteel aan zaken als Line Pay, waarmee je bedragen uit kunt wisselen je Line-vrienden, en Line Taxi, wat een soort Uber-vervanger moet worden. Of die functies allemaal naar iPad komen is ook nog niet bekend. Download de app via de onderstaande link.

  • Line voor iPad
  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.