Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert Keys-To-Go Bluetooth-toetsenbord voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2014, 12:03 CategorieAccessoires

Met de komst van nieuwe iPads moeten er natuurlijk ook nieuwe accessoires gelanceerd worden. Logitech speelt hier meteen op in met de introductie van de Logitech Keys-To-Go, een slank stand-alone Bluetooth-toetsenbord, geschikt voor elke iPad. Daarnaast komt Logitech met een update van zijn huidige productlijn van iPad cases met geïntegreerde toetsenborden, waaronder de Logitech Type+ en de Logitech Ultrathin die nu compatibel zijn met de nieuwe iPad Air 2.

De Logitech Keys-To-Go voor iPad

De Logitech Keys-To-Go is een stand-alone, draagbaar toetsenbord dat volgens de fabrikant ook ideaal is voor onderweg dankzij de dikte van 6,1 mm en een gewicht van 180 gram. De toetsen geven net als bij een laptop een lichte respons voor een comfortabele typ-ervaring. De waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil. De oplaadbare batterij gaat tot drie maanden mee, indien volledig opgeladen. Het toetsenbord is compatibel met alle generaties van de iPad en iPad mini en is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, rood en blauwgroen) voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Logitech Keys-To-Go Bluetooth-toetsenbord-2

De Logitech Type+ voor iPad Air 2

De Logitech Type+ is een alles-in-een keybord case voor de iPad Air 2. Het heeft eenzelfde dubbelzijdig beschermende case als zijn voorganger. De Logitech Type+ beschikt over een Bluetooth-toetsenbord dat is ontworpen om dezelfde typ-ervaring te bieden als een laptop. Het scherm van de iPad hecht zich in de typ-stand direct via een magneet aan het toetsenbord en zorgt ervoor dat het scherm altijd binnen handbereik. De Logitech Type+ beschikt ook over een automatische aan/uit-functie. Wanneer de iPad rechtop in typ-positie wordt geplaatst, gaat het Logitech Type+ toetsenbord automatisch aan en wanneer de iPad plat ligt om te surfen op het web gaat het toetsenbord vanzelf uit. Daarnaast zorgt de auto-wake- en auto-sleep-functie ervoor dat de iPad automatisch aan- en uitgaat gaat wanneer de case wordt geopend of gesloten. De Logitech Type+ is verkrijgbaar in zwart en rood voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Logitech Type+ voor iPad Air 2

De Logitech Ultrathin voor iPad Air 2

De Logitech Ultrathin is een dunne en lichte magnetische clip-on keyboard cover voor de iPad Air 2. De cover beschermt het scherm van de tablet en is gemaakt van aluminium. Daarnaast heeft het toetsenbord een batterijduur die tot twee jaar meegaat en kan de batterij indien nodig worden vervangen. Door de verstelbare magnetische gleuf kan het scherm van de iPad in dezelfde positie geplaatst worden als het scherm van een laptop voor de juiste typ-hoek. De Logitech Ultrathin voor iPad Air 2 is verkrijgbaar in grijs en zilver voor een adviesprijs van 89,99 euro.

Logitech Ultrathin voor iPad Air 2

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Reacties

  1. Tim
    03 november, 2014 om 22:00

    Ja, en Wanneer ligt ie in de winkel?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.