Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Lord of the Rings: Legends nu uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2014, 9:57 CategorieAndroid

Ben jij helemaal gek van The Lord of the Rings en kun je geen genoeg krijgen van die magische wereld? Check dan deze Android-game. In het spel kun je wel honderd van de bekende en minder personages uit de boeken films bij elkaar sparen.

The Lord of the Rings: Legends

Als je helemaal fan bent van The Lord of the Rings en het niet erg vindt om nogmaals de complete trilogie, na de drie lange films, dikke boeken en ontelbare games op gameconsoles, tot je te nemen, én je hebt een Android-tablet, check dan de game The Lord of the Rings: Legends, die nu uit is voor Android. Dan kun je jezelf onderdompelen in de wereld van J.J.R. Tolkien op elk moment van de dag, zonder dat je daarvoor een extra apparaat of boek voor hoeft mee te nemen – ervan uitgaande dat je natuurlijk overal je tablet mee naartoe neemt, zoals wij.

The Lord of the Rings: Legends is een turn-based rpg. Dat houdt in dat spelers en computergestuurde tegenstanders om beurten elkaar mogen bestoken met allerhande aanvallen en magische spreuken en dat je de personages kunt trainen in verschillende eigenschappen. In het spel kun je meer dan honderd verschillende karakters uit het Lord of the Rings-universum bij elkaar sprokkelen. Met zo veel personages moet de ontwikkelaar haast wel concessies hebben gemaakt als het om het visuele aspect aankomt en dat is dan ook gebeurd.

Wanneer je The Lord of the Rings: Legends op je Android-tablet zet, houd er dan rekening mee dat het niet het allermooiste spel is dat je gaat zien. De personages zijn niet 3D en hebben ook geen vloeiende 2D-bewegingen, maar zijn in plaats daarvan stilstaande poppetjes, die af en toe knipperen of heen en weer bewegen. Mocht je daar doorheen kunnen kijken, dan wacht je een lang avontuur, waar je het uiteindelijk ook kunt opnemen tegen andere spelers, wanneer je denkt dat je te goed bent geworden voor de AI van de computer. De game is gratis, maar bevat in-app-aankopen.

  • The Lord of the Rings: Legends
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.