Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lunagames lanceert Dino Escape – Jurassic Hunter

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2014, 12:01 CategorieAndroid

De Nederlandse speluitgever Lunagames lanceert z’n nieuwste game op Android en iOS: Dino Escape – Jurassic Hunter. De game is gratis te downloaden en te spelen en heeft geen in-app-aankopen.

Jagen op dinosauriërs

Lunagames, een speluitgever uit Nederland, heeft onlangs een nieuwe game uitgebracht voor Android en iOS: Dino Escape – Jurassic Hunter. In deze twin stick survival shooter is het zaak om te overleven in een wereld waar dinosauriërs de dienst uitmaken. De game is nu te downloaden uit de Google Play Store en de Apple App Store: je vindt de links naar de game onderaan dit bericht. De game is volledig gratis te spelen en bevat ook geen in-app-aankopen, maar bevat uiteraard wel de nodige reclame tijdens het spelen.

Dino Escape – Jurassic Hunter is een game die bedoeld voor spelers die houden van over-the-top actiefilms en -games en zet hen in de schoenen van een gestrande commando genaamd Mick Brown. De uitgever geeft aan de dit personages losjes gebaseerd is op acteurs als Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stalone en Chuck Norris: actiehelden die we herkennen uit de jaren tachtig en negentig. Mick Brown krijgt de taak om te overleven op Jurassic Island, waar het dus vol zit met grote en kleine dinosauriërs.

Het doel is dus om te overleven op dat eiland en dat wordt je niet gemakkelijk gemaakt. De verschillende soorten dino’s komen van alle kanten en het is zaak dat je zo snel mogelijk reageert en die beesten omlegt. Je vindt betere wapens en power-ups door je omgeving te verkennen, wat ook meteen een groot onderdeel is van de gameplay. Dino Escape – Jurassic Hunter is en twin stick shooter, een genre dat zich meestal leent voor vlotte potjes. De game is nu te downloaden voor Android en iOS.

  • Dino Escape - Jurassic Hunter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.