Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft lanceert Surface Hub-app voor stylus Surface Pro 3

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2014, 9:11 CategorieApplicaties

Met de lancering van de Surface Pro 3 introduceerde Microsoft al een aantal nieuwe functies voor de active digitizer stylus die meegeleverd wordt, maar daar houdt het niet bij op. De softwaregigant komt met een nieuwe tool die speciaal voor deze stylus ontwikkeld is en waarmee gebruikers en ontwikkelaars nieuwe functies aan de accessoire kunnen toevoegen.

Met de Surface Hub-app is het mogelijk om zelf een functie toe te wijzen aan de knop die bovenop de stylus te vinden is. Momenteel is de optie echter nog beperkt want je hebt de keuze uit het openen van OneNote in de desktopomgeving of het openen van OneNote in de tegels-interface. Ook kan de gevoeligheid van de pen aangepast worden. Microsoft geeft aan dat dit een eerste stap is en dat de Surface Hub-app in de toekomst verder uitgebreid zal worden. Zo moet het ook mogelijk worden om de knoppen aan de zijkant een eigen functie toe te wijzen.

De Surface Hub-app is momenteel gratis te downloaden uit de Windows Store. Microsoft ziet graag feedback van gebruikers terug in de app waardoor de mogelijkheden ervan in de toekomst uitgebreid kunnen worden.

Lees ook onze Microsoft Surface Pro 3 review.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.