Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft presenteert Surface 3 en Surface mini binnenkort’

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2014, 12:34 CategorieWindows

Je zou het bijna vergeten maar Microsoft heeft mogelijk meer tablets in de pijplijn dan alleen de onlangs gelanceerde Surface Pro 3. We hebben het er al een tijdje niet meer over gehad maar volgens nieuwe geruchten kunnen we op korte termijn de presentatie van de Surface 3 en Surface mini verwachten.

Over de Surface mini gaan al een jaar geruchten maar onlangs leek duidelijk dat Microsoft de lancering van de tablet geschrapt had omdat het bedrijf te weinig onderscheidende elementen zag en geen partners in concurrenten wilde veranderen. De verwachting was dan ook dat we voorlopig niks meer over een kleinere Windows-tablet zouden horen maar nu lijkt Microsoft toch een lancering te plannen.

Volgens de bronnen van TK Tech News komt Microsoft dit jaar nog met de Surface mini en de Surface 3. Het laatstgenoemde model zou een opvallende zijn omdat Microsoft juist heeft aangekondigd om alle Windows-versies, waaronder Windows Phone en Windows RT, in Windows 10 samen te pakken. Afhankelijk van het apparaat wordt Windows 10 dan zo optimaal mogelijk weergegeven. Aan de andere kant zou de Surface 3 een goedkopere versie van de Surface Pro, en dus geschikt voor de gemiddelde consument met een kleiner budget, kunnen zijn.

Zowel de Surface 3 als de Suface mini zou volgens de bronnen van dit verhaal op korte termijn aangekondigd worden. De Surface 3 zou voor de feestdagen nog in de winkels moeten liggen, terwijl de voorraad van de kleine tablet zeer beperkt zou zijn. Vooralsnog nemen we ook dit gerucht met een korrel zout en wachten we met smart op de uitnodiging van Microsoft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.