Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft stopt verkoop Surface Pro 2

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2014, 11:53 CategorieWindows

De Microsoft Surface Pro 3 ligt alweer een paar weken in de Nederlandse winkels en dus is het geen verrassing dat de vorige generatie, de Surface Pro 2 langzaam aan uit de winkels verdwijnt. Microsoft neemt zelf het voortouw en heeft de tablet reeds uit de eigen online winkel verwijderd.

In de online winkel van Microsoft is de tweede generatie Surface Pro niet meer te vinden. De softwaregigant focust zich in de winkel, vanzelfsprekend, op het nieuwste model; de Surface Pro 3 die sinds eind augustus in de Nederlandse winkels ligt.

De Microsoft Surface Pro 3 is volgens het bedrijf uit Redmond de ultieme combinatie tussen een tablet en een laptop, mede dankzij de nieuw ontworpen kickstand, de verbeterde specificaties, het grotere 12-inch display en een design dat slanker en lichter is. Natuurlijk ontbreekt ook de Type Cover-accessoire voor het nieuwe model niet en wordt de active digitizer stylus weer meegeleverd.

De Surface Pro 3 kan inmiddels bij Microsoft zelf en een groot aantal winkels gekocht worden voor een prijs vanaf 819 euro. De Surface Pro 2 is nog bij een klein aantal winkels te koop voor prijzen vanaf ongeveer 600 euro. Beide modellen draaien op Windows 8.1 Pro-software.

Lees ook onze Microsoft Surface Pro 3 review.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.