Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft updatet OneNote voor iOS met meer opties

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2014, 10:16 CategorieApplicaties

Microsoft heeft de OneNote-app geüpdatet voor iOS, onder andere met meer clouddiensten- en Touch ID-ondersteuning. De update is nu live. Daarnaast kun je ook je pagina’s ordenen op de manier zoals jij dat wilt.

OneNote voor iOS

Microsoft wil dat gebruikers OneNote gaan gebruiken als de go-to-app waar je al je bestanden terugvindt. Met de komst van iOS 8 wil Microsoft daar een stapje dichterbij komen, aangezien het nu mogelijk is om ook bestanden van andere cloudopslagdiensten te gebruiken binnen de app. Heb je zowel iOS 8 en de app op iPad, dan vind je alle opties daarvoor onder de knop Insert. Gebruik je hebt op je iPhone 6 Plus, dan moet je het toetsenbord omhoog halen en op het paperclipicoontje drukken. Zie je niet meteen de bestanden staan, druk dan eerst op Locatie, dan zul je ze vinden.

Het is nu ook niet alleen mogelijk de app te openen met Touch ID, je kunt ook je wachtwoorden en beveiligde omgevingen aanpassen binnen de app, zonder dat je daarvoor een Windows-pc nodig hebt. En de volgende keer dat je dus een bepaalde omgeving hebt beveiligd en hebt ingelogd met het wachtwoord, kun je er voor kiezen die omgeving te beveiligen met je vingerafdruk. De keer daarna hoef je niet je wachtwoord in te vullen, maar kan die dus ontgrendelen met je vingerafdruk. Vergeet je wachtwoord echter nog niet, want op een ander apparaat moet je dezelfde stappen doorlopen.

Als laatste toegevoegde functie zien we dat het mogelijk is ook de bestanden te ordenen op de manier zoals jij het graag wil doen. Daarvoor ga je naar een willekeurige omgeving, trek je de paginalijst naar beneden totdat je de synchronisatietijd en edit-knop ziet. Wanneer je op die knop drukt, zie je dat het mogelijk is vervolgens notes te verslepen, in een andere omgeving of een subcategorie te plaatsen.

  • Microsoft OneNote
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.