Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nexus 6 in het wild gespot’

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2014, 8:28 CategorieAndroid

Blijkbaar zijn er al mensen met een Google Nexus 6, aangezien er foto’s zijn opgedoken van het apparaat in het openbaar vervoer. Nep of echt? Of zijn het gewoon Motorola-medewerkers?

Nexus 6

De Nexus 6-phablet is de laatste paar dagen flink in het nieuws met allerlei (bevestigde) geruchten en vage foto’s. Vandaag doen we daar nog een schepje bovenop: er schijnen al mensen rond te lopen met het apparaat. We zien niet alleen de achterkant of iets vaags – nee, we zien de phablet in vol ornaat, van twee kanten gefotografeerd. Opvallend is dat de foto’s mogelijk zijn genomen in het openbaar vervoer, wat dus mogelijk betekent dat er Google- of Motorola-medewerkers al gebruik maken van de phablet. Misschien om hem te testen?

nexus-6-foto1

Als we beide foto’s bekijken, vallen er een aantal dingen op. Zo zit de phablet in een soort beschermhoes. Aan de zijkant zien we rechts in het midden de aan- en uitknop en de volumeknoppen, zoals we al eerder te horen kregen. Ook zien we de stereospeakers aan de voorkant (die zie je het beste op de foto hierboven), een koptelefoonaansluiting in het midden en natuurlijk Android L, met z’n nieuwe navigatieknopjes. Helaas weten we natuurlijk niet zeker of dit de Nexus 6 is, maar hij lijkt wel heel erg op de beschrijf die we eerder voorbij zagen komen.

nexus-6-foto2

Het probleem met de foto’s is dat er geen object naast staat waar we ongeveer uit op kunnen maken hoe groot-ie is. De phablet lijkt niet heel groot op de foto’s. De handen zeggen daar wel iets meer over: de vingers aan de achterkant halen nog maar net de helft van de Nexus, maar dat kan ook komen doordat-ie hoger wordt vastgehouden. De Nexus 6 is de opvolger van de Nexus 5-smartphone, heeft een scherm van 5,9 inch en zal worden ontwikkeld door Motorola. Google heeft echter nog niets bekendgemaakt, maar daar komt als het goed is spoedig verandering in.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.