Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Office 365-gebruikers krijgen onbeperkte OneDrive cloudopslag

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2014, 18:09 CategorieApplicaties

Microsoft lijkt er steeds beter in te slagen gebruikers aan zijn diensten te binden, met name door interessante proposities in de markt te zetten. De meest recente zet van het bedrijf uit Redmond zorgt ervoor dat gebruikers van Office 365 onbeperkte opslagruimte in de clouddienst OneDrive krijgen.

Microsoft maakt vandaag bekend dat alle Office 365-abonnees, die toegang hebben tot Office apps als Word en Excel, vanaf nu ook onbeperkt gebruik kunnen maken van OneDrive. Abonnees mogen zoveel bestanden als ze willen binnen OneDrive opslaan, zonder dat dit een verhoging van de abonnementskosten tot gevolg heeft.

Tot vandaag bood Microsoft al opslagruimte binnen OneDrive aan voor Office 365-abonnees maar beperkte de opslagruimte tot ‘maar’ 1TB. Om het aanbod nog iets interessanter te maken krijgen alle abonnees nu onbeperkte opslagruimte.

Abonnementen voor Office 365 beginnen bij 7 euro per maand. Hiervoor kun je Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher en Access gebruiken. Je kunt de apps downloaden op één computer en onbeperkt in de cloud gebruiken. Ook krijg je 60 belminuten voor Skype gratis.

Op de Nederlandse website van Office 365 wordt nog geen melding gemaakt van de nieuwe opslagruimte maar we gaan er vanuit dat dit op korte termijn aangepast wordt. De nieuwe voorwaarden gelden vanaf begin 2015 ook voor zakelijke gebruikers.

  • Delen:

Reacties

  1. Martin
    24 maart, 2015 om 16:31

    Hai

    Die onbeperkte uitbreiding voor one drive van ! terrabyte naar onbeperkt zie ik nog niet doorgevoerd. Ben office 365 home premium gebruiker.

    Is bovenstaand bericht inmiddels achterhaald?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.