Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic kondigt Toughpad FZ-B2 aan

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2014, 17:22 CategorieAndroid

Panasonic heeft vandaag een multi-inzetbare Android-tablet aangekondigd, gericht op professioneel gebruik en met een lange batterijduur. Het is tevens mogelijk de batterij te vervangen voor nog langer gebruik, wat vooral handig is wanneer je vaak of lang onderweg bent.

Panasonic Toughpad FZ-B2

Panasonic heeft vandaag de Toughpad FZ-B2 aangekondigd. Dat is een multi-inzetbare Android-tablet die vooral gericht is op professioneel gebruik, met onder andere een lange batterijduur van zeven uur. De batterij is tevens vervangbaar, waardoor je het gebruik gemakkelijk kunt verlengen. Panasonic geeft aan dat de FZ-B2 vooraal ideaal is voor mobiel professioneel gebruik van lichte applicaties of voor bedrijven die inzetten op open source besturingssystemen. De FZ-B2 heeft een scherm van zeven inch.

Het toestel draait op Android 4.4 en beschikt over de Intel Celeron-processor N2930 (Quad-Core, tot 2.16 GHz), 2GB werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. Het WXGA-scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 en kan tot wel vijf vingers tegelijk aanvoelen. Panasonic claimt dat de ToughPad FZ-B2 een grote kijkhoek, versterkt anti-reflecterend glas, een hoge contrastratio en een hoge helderheid heeft. Daarnaast is de stevige tablet water- en stofdicht en kan het valpartijen aan van anderhalve meter. Ook is het bestand tegen temperaturen van -10 tot 50 graden Celsius.

De Toughpad FZ-B2 weegt 540 gram en is 18mm dik. Daarnaast beschikt het toestel standaard over moderne WLAN 802.11AC-technologie, Bluetooth 4.0, een camera en microfoon aan de voorkant en een 5MP-camera aan de achterkant. Bovendien is de Toughpad voorzien van een USB 3.0-, micro-SD-, headset-, DC-In- en micro-SIM-poort. Ook heeft de tablet een 2D-barcode scanner, Smartcard reader, WWAN voorzien van recente Gobi 5000-technologie, pass through-antenne voor voertuigen en een hot swappable-batterijfunctie.

Prijs en bescikbaarheid

De Toughpad FZ-B2 is verkrijgbaar vanaf december 2014 en kost 799 euro, exlusief btw.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.