Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint verkoop Galaxy Note 4 in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2014, 21:01 CategorieAndroid

Het heeft even geduurd maar vanaf vandaag ligt de Galaxy Note 4 in de Nederlandse winkels, dat is althans als we het persbericht van Samsung mogen geloven. De Koreaanse fabrikant belooft dat morgen de eerste winkels de phablet op voorraad hebben maar het is niet duidelijk waar je precies terecht kunt. Uit kort onderzoek blijkt dat op dit moment nog nergens online voorraad te vinden is.

De Samsung Galaxy Note 4 werd afgelopen september tijdens IFA 2014 aangekondigd. Deze phablet is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, al zou je dat op het eerste gezicht misschien niet zien. Het toestel beschikt over aan amoled-display met een formaat van 5.7-inch en een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Onder de motorkap zien we een Qualcomm Snapdragon-processor in combinatie met 3GB aan werkgeheugen terug. De phablet draait op Android 4.4 KitKat met daar overheen de Samsung TouchWiz-interface. Natuurlijk ontbreekt ook deze keer de bekende S-Pen stylus niet.

Samsung verkoopt de Galaxy Note 4 vanaf morgen in Nederland voor een adviesprijs van 799 euro. Bij diverse winkels, zie onder andere de vergelijking onder dit artikel, kan het toestel echter al besteld worden voor 50 euro minder. Wanneer je de Galaxy Note 4 in combinatie met abonnement koopt hoef je in sommige gevallen zelfs helemaal niks bij te betalen.

Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 4. Lees ook onze hands-on review tijdens IFA 2014.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.