Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung bevestigt komst Galaxy Note 10.1 (2015)

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2014, 11:02 CategorieAndroid

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Samsung de Galaxy Note 10.1 (2014) introduceerde maar het lijkt erop dat de Koreaanse fabrikant op korte termijn met een opvolger komt. Op de website van Samsung zijn namelijk diverse verwijzingen naar de nog onaangekondigde Galaxy Note 10.1 (2015) gespot.

Op de pagina’s van WatchON , Galaxy 11 Shooting Shooter en Galaxy 11 Cannon Shooter is een verwijzing naar een tablet gevonden die nog niet gelanceerd is. Er wordt namelijk gesproken over ondersteuning voor de Samsung Galaxy Note 10.1 (2015). Kijkend naar de naam kunnen we niets anders dan concluderen dat dit de opvolger van de Galaxy Note 10.1 (2014) is.

Galaxy-Note-2015-aanwijzing

Het blijft echter gissen wat we precies van de nieuwe tablet kunnen verwachten. Het model dat momenteel in de winkels ligt beschikt onder meer over een 10.1-inch pls lcd-display met een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie, draait op een octacore-processor van Samsung en beschikt over de bekende S-Pen stylus. Mogelijk gebruikt Samsung voor het nieuwe model een amoled-display zoals we op de Galaxy Tab S-modelllen terugzagen en natuurlijk zal ook Android 5.0 Lollipop van de partij zijn.

Het enige dat we met zekerheid kunnen zeggen is dat het display een formaat van 10.1-inch krijgt. Eerder dit jaar introduceerde Samsung ook al een grotere versie in de vorm van de Galaxy NotePRO 12.2. Deze tablet is voorzien van vergelijkbare specificaties maar komt met een 12.2-inch display. De verwachting is dat de Galaxy Note 10.1 (2015) nog voor de feestdagen in de winkels ligt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.