Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 4 commercials: Note the difference

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2014, 10:56 CategorieAndroid

De Galaxy Note 4 is het nieuwste vlaggenschip van Samsung en dus wordt er flink geïnvesteerd in de promotie van de phablet. Als we elke commercial zouden publiceren hadden we er een dagtaak aan dus beperken we ons tot de twee nieuwste commercials. In deze video’s wordt de focus gelegd op de S-Pen stylus en de software. Natuurlijk wordt het toestel ook vergeleken met de concurrentie.

De Samsung Galaxy Note 4 is sinds afgelopen zaterdag verkrijgbaar in Nederland, voor een prijs vanaf ongeveer 750 euro. Om iedereen te laten weten dat het nieuwe vlaggenschip in de winkels ligt zijn er twee nieuwe commercials online gezet. In beide commercials wordt de Note 4 vergeleken met een onbekende smartphone van een concurrent en wordt de nadruk gelegd om de Multi Window functie waarmee meerdere vensters tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. In de tweede commercial zien we de verbeterde S-Pen terug.

De Galaxy Note 4 beschikt net als zijn voorganger over een 5.7-inch display maar is op verschillende punten verbeterd. De phablet beschikt onder meer over een Qualcomm Snapdragon 805-processor, 3GB aan werkgeheugen, een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, 32GB aan opslaggeheugen en Android 4.4 KitKat software met daar overheen de TouchWiz-interface. Natuurlijk ontbreekt ook deze keer de S-Pen stylus niet. Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 4.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.