Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung haalt Galaxy Note 4 door eigen buigtest

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2014, 8:50 CategorieAndroid

Je hebt vast meegekregen dat Apple’s nieuwste iPhones, waaronder de iPhone 6 Plus, nogal eenvoudig te buigen zijn, dat is althans wat een aantal gebruikers beweert en toont. Natuurlijk kan Samsung deze kans niet laten lopen om te laten zien dat de Galaxy Note 4 hier absoluut geen last van heeft. De Koreaanse fabrikant heeft dan ook een video online gezet waarin de buigtest van de Galaxy Note 4 getoond wordt.

Of de iPhone 6 nu daadwerkelijk eenvoudig te buigen is bij normaal gebruik doet er voor Samsung niet eens toe. Feit is dat Apple’s smartphone negatief in het nieuws was en dus ligt er voor de Koreaanse fabrikant een kans om te laten zien waarom consumenten voor de Galaxy Note 4 moeten gaan. In onderstaande video toont Samsung een buigtest waarin onder meer gesimuleerd wordt hoe een persoon op de telefoon gaat zitten wanneer deze in de broekzak zit. Het ziet er indrukwekkend uit maar het blijft natuurlijk een commercial. Ook Apple heeft vorige week een video vrijgegeven waarin de iPhone 6 door diverse buigtesten gehaald wordt en daaruit viel ook niet op te maken dat de smartphone snel (onherstelbaar) buigt.

Zowel de Samsung Galaxy Note 4 als de iPhone 6 Plus kan in Nederland besteld worden. Beide phablets zijn gericht op het high-end segment van de markt maar afgezien van het formaat en de doelgroep zijn er weinig overeenkomsten. Zo draait de Note 4 op Android en wordt er een stylus meegeleverd, terwijl de iPhone 6 Plus draait op iOS en beschikt over een iets kleiner display. Wil je ze vergelijken dan kan dat in onze database.

 • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. anl
  03 oktober, 2014 om 9:11

  Onbegrijpelijk dat je dit schrijft ” Of de iPhone 6 nu daadwerkelijk eenvoudig te buigen is laten we in het midden ” …. er staan videos op het net en het is in het nieuws geweest met echte beelden dat de IPhone6 makkelijk te buigen is en ook niet herstelt van de gemaakte kromming. Check the facts voordat je een artikel schrijft of ben je Apple-minded en dus niet objectief ??

  • Martijn Chel
   03 oktober, 2014 om 9:24

   Nee hoor, er is hier nu maar één iemand die niet objectief is. Er zijn ook video’s verschenen, en de Amerikaanse consumentenbond heeft het zelfs getest, waaruit blijkt dat het probleem niet aanwezig is of niet in die mate. Check de facts dus.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.