Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shazam geoptimaliseerd voor iOS 8

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2014, 11:25 CategorieApplicaties

Shazam heeft een update vrijgegeven voor zijn iOS-app, waardoor deze eindelijk geoptimaliseerd is voor Apples nieuwste besturingssysteem. Je hoeft nu niet eens meer op de Shazam-knop te drukken, om te achterhalen welk nummer je nou precies hoort bij die reclame.

Shazam voor iOS 8

Sinds iOS 8 beschikbaar is, sinds eind september, is Shazam direct geïntegreerd in de digitale assistent Siri. Maar het is nu pas zo dat de officiële app van de meest populaire muziektag-app is geoptimaliseerd en geüpdatet voor het nieuwe besturingssysteem van Apple. Dat brengt het versienummer alweer op 8.0. Het nieuwe Shazam ondersteunt nu interactieve notificaties op het lockscreen van je iPhone 6 Plus of iPad en geeft je direct toegang tot Auto Shazam. Dat betekent dat je direct kunt beginnen met te achterhalen welk nummer je hoort, zonder de app te openen.

Daarnaast heeft de app een nieuw nieuwsoverzicht. Je kunt nu meer nieuws lezen over de artiesten die je hebt ge-Shazam’d, zoals nieuwe nummers of muziekclips, en je kunt snel zien wat je vrienden zoal getagged hebben. Daarnaast is er de Shazam Charts: een pagina waarop je de meest ge-Shazam’de tracks vanuit je omgeving en de rest van de wereld kunt terugvinden. Verder heeft Shazam ervoor gezorgd dat er een nieuwe layout voor tracklijsten is en dat je van elk nummer een stukje kunt beluisteren, voordat je hem besluit aan te schaffen bij bijvoorbeeld iTunes.

De update en de app zijn nu te downloaden uit de App Store, via de onderstaande link. Shazam heeft een gratis versie die wordt ondersteund door reclame en een betaald versie, genaamd Shazam Encore. Beide apps draaien op alle iPhones, iPods en iPads met iOS 7 of hoger, maar zijn allebei niet geoptimaliseerd voor de grotere schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

  • Shazam
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.