Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype, YouTube en Facebook geschikt voor iPhone 6 Plus

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2014, 10:59 CategorieApplicaties

Drie apps die vaak gebruikt worden op een iOS-apparaat zijn nu geschikt gemaakt voor de grotere schermen van de nieuwe iPhones. De updates voor Skype, YouTube en Facebook zijn nu binnen te halen op je iPhone 6 Plus.

Skype, YouTube en Facebook

Er zijn nog steeds third party-ontwikkelaars die hun apps nog niet geschikt gemaakt hebben voor de grotere schermen van de nieuwe iPhones en met een scherm van 5.5 inch op de iPhone 6 Plus zien sommige apps er nogal uitgerekt uit. Dat is nu niet langer het geval met de volgende drie apps: Skype, YouTube en Facebook. Microsoft, Google en Facebook hebben namelijk updates uitgebracht voor die applicaties, zodat de apps in geval niet meer uitgerekt op het scherm getoond worden. De updates zijn nu binnen te halen.

Skype

Wanneer je de update van Skype binnenhaalt, dan staat het versienummer op 5.6. Deze update brengt een aantal nieuwe features en verbeteringen met zich mee, waaronder dus de grotere resolutie. Daarnaast kun je nu zien of iemand uit de Recent-lijst online is, hoeveel contacten je hebt en uit welke tijdzone ze komen. De chats kun je nu per stuk markeren als gelezen en ongelezen en kun je gebruikmaken van de Niet Storen-functie.

Check de iTunes-pagina hier om de update handmatig te downloaden, mocht dat nog niet gebeurd zijn.

YouTube

Naast de grotere resolutie is de app van YouTube ook voorzien van een update die een nare bug verhelpt met betrekking tot de statusbalk, die over de interface van de YouTube-app heen viel. Daarnaast is ook het probleem verholpen dat het toetsenbord in landschape mode stond, ondanks het feit dat je de phablet in portait mode hield. Naast nog wat andere algemene verbeteringen moet ook het doorzoeken van alle content intuïtiever gaan.

Check de iTunes-pagina hier om de update handmatig te downloaden, mocht dat nog niet gebeurd zijn.

Facebook

Natuurlijk is ook de Facebook-app voorzien van een grotere resolutie met deze update. Maar dat is niet alles, want de menustructuur is ook aangepast en let op de grootte van je scherm en past zich daar op aan indien nodig. Verder lijkt er niet zo veel veranderd te zijn, op het altijd vernoemde ‘algemene verbeteringen’ na dan.

Check de iTunes-pagina hier om de update handmatig te downloaden, mocht dat nog niet gebeurd zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.