Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SlideShare krijgt voor het eerst eigen iOS-app

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2014, 9:02 CategorieApplicaties

LinkedIn heeft bekendgemaakt dat het eindelijk SlideShare-app heeft uitgebracht, die nu te downloaden is voor iDevices met iOS 8. LinkedIn kocht het bedrijf achter SlideShare in 2012.

SlideShare voor iOS 8

Het zakelijke netwerk LinkedIn heeft dit weekend aangekondigd eindelijk een SlideShare-app te hebben uitgebracht, voor iOS-apparaten met iOS 8. SlideShare is een platform waar werknemers presentaties en andere content met elkaar kunnen delen, via de services van LinkedIn. Sinds de site het bedrijf achter SlideShare in 2012 had gekocht, was er nog geen app beschikbaar. Die is er nu dus wel: de app is geoptimaliseerd voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden op iPads die eveneens zijn voorzien van Apples nieuwste besturingssysteem.

SlideShare wil het verkennen van en werken aan presentaties en dergelijke ook leuk maken. In de app kun je bijvoorbeeld presentaties ‘liken’ die je tegenkomt en kun je je per categorie aanmelden, om op de hoogte te blijven van interessante ideeën en invalshoeken. Alles dat je leuk vindt en opslaat komt samen op je eigen SlideShare-profiel, waar je zelf alles nog eens rustig kunt doornemen. Bovendien kun je ook je eigen presentaties uploaden en zelf met de allerhande grafieken in de gaten houden wat populair is en wat niet. Zo ben je altijd up-to-date als het om werk gaat.

Mocht er binnen je netwerk iemand iets nieuws uploaden, dan krijg je daar automatisch bericht van. Ook krijgen iPhone 6- en iPhone 6 Plus-gebruikers meldingen in de widget: dan gaat het om twee SlideShare van de Dag, die speciaal voor jou zijn uitgezocht. Mocht het nou voorkomen dat je even geen internet tot je beschikking, maar je wel een belangrijke presentatie nodig hebt, dan kun je de content ook offline beschikbaar maken. Op dit moment zijn er zo’n vijftien miljoen presentaties beschikbaar, binnen de categorieën Technology, Business, Education, News & Politics, Design, Marketing, Finance en Entertainment.

  • SlideShare
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.