Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony komt met 12-inch Surface Pro 3-concurrent’

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2014, 11:43 CategorieHardware

Tablets met een formaat dat groter dan 10.1-inch zien we de laatste tijd niet veel meer verschijnen maar mogelijk zien we deze trend in 2015 weer terug. Volgens nieuwe geruchten brengt Sony volgend jaar namelijk een tablet met een formaat van 12-inch op de markt.

Diverse fabrikanten hebben de afgelopen jaren extreem grote tablets in de markt gezet maar er zijn er maar weinig succesvol geweest. De meest bekende modellen zijn toch wel de Samsung Galaxy NotePRO 12.2 en de Microsoft Surface Pro 3, al kan die laatste natuurlijk ook als hybride laptop gezien worden.

Sony ziet echter potentie in dit segment als we de bronnen van Digitimes mogen geloven. De website laat weten dat de Japanse fabrikant in 2015 met een 12-inch tablet komt, welke met name gericht is op grafische professionals en dus ook beschikt over een active digitzer stylus. Ook zouden de overige specificaties als high-end omschreven kunnen worden volgens de website.

Maar, als we de geruchten mogen geloven is Sony niet de enige fabrikant die denkt dat grote tablets een kans maken. Apple zou namelijk ook werken aan een grotere iPad, welke mogelijk als de iPad Pro door het leven zal gaan. Dit model zou beschikken over een 12.9-inch display en met name gericht zijn op zakelijke gebruikers en studenten. Voor beide tablets geldt echter dat nog niks zeker of bevestigd is.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.