Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia Z3 Tablet Compact te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2014, 9:46 CategorieAndroid

Begin september kondigde Sony de Xperia Z3 Tablet Compact aan, het kleinere broertje (of de opvolger) van de populaire Xperia Z2 Tablet. Het model, met een formaat van 8-inch en indrukwekkende specificaties, kan inmiddels in Nederland gekocht worden voor een prijs vanaf 399 euro.

De Sony Xperia Z3 Tablet Compact is de nieuwste tablet van de Japanse fabrikant en net als bij de Xperia Z2 Tablet hebben we te maken met een high-end model. Deze keer heeft Sony echter gekozen voor een kleiner 8-inch formaat. De tablet heeft een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels meegekregen.

Onder de motorkap van de tablet zien we een Qualcomm Snapdragon 801 quadcore-chipset van 2.5GHz terug, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is. Ook komt de tablet met twee camera’s, WiFi, Bluetooth 4.0, gps, optioneel 4G, NFC en een microUSB-poort.

De Xperia Z3 Tablet Compact draait op Android 4.4 KitKat-software maar Sony heeft al beloofd een update naar Android 5.0 Lollipop voor de tablet beschikbaar te stellen. Daarbij levert de Japanse fabrikant diverse apps en toepassingen mee, waaronder media-apps en een afstandsbediening.

De Sony Xperia Z3 Tablet Compact kan reeds via de website van Sony uit voorraad gekocht worden. De 16GB WiFi-only-versie wordt verkocht voor 399 euro. Voor 429 euro krijg je de 32GB-versie en de 16GB 4G-versie wordt verkocht voor 479 euro. Alleen via de website van Sony krijg je nu tijdelijk een beschermhoes voor 0,01 euro bij je aankoop.

Een overzicht van alle specificaties, features en prijzen vind je op de productpagina van de Sony Xperia Z3 Tablet Compact.

  • Delen:
Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.